Sep 272016
 

Idag för 11 år sedan gick min mormor bort efter en kort tids sjukdom på ett korttidsboende. Min kusin satt hos henne när hon lämnade denna värld. Jag tände ett ljus för att hedra henne.
dscn3149
Tänder ett ljus för mormor på hennes årsdag, Borta men inte glömd, men även för Hopp-Hopp som valde att lämna oss idag.

Ibland tar livet slut och jag antar att det är så det går till i vår värld, vi föds, lever och sen dör vi. Jag vet inte när det hände men jag antar inatt eller något.
Efter att vi hade kommit hem från skolan och allt som vi gjort idag gick Izabella ut på balkongen och där låg han, vår lilla Hopp-Hopp som förmodligen hoppade över till andra sidan till kaninernas gröna ängar inatt eller innan på dagen. Barnen tyckte det var tråkigt att han hade gått men jag bara väntar på alla frågor om varför han gick bort och alla de frågor som bör komma. Om livet och varför man dör. Jag hoppas de kommer. Själv sitter jag med tårarna brännande bakom ögonlocken och jag antar att de kommer framåt kvällen när jag ska lägga mig eller när jag är ensam. Jag gråter sällan offentligt och inte heller ofta framför barnen eller maken. Jag gör det hellre i ensamheten för då får jag tänka också.
Vi köpte Hopp-Hopp 2007 minns inte när men det var nog i november så han skulle fylla nio år nu i dagarna så han dog av ålderdom och jag gick nästan och väntade på att denna dagen skulle komma när som och jag visste att han inte skulle leva året ut. Han kommer vara saknad och det kommer bli så tomt utan hans trippande in i sovrummet på morgnarna nu. Sista vilan får han i mina föräldrars trädgård.
hopp
RIP älskade Hopp Hopp F.2007 – D. 2016 9 år gammal.
Kommer vara tomt efter dig.

På återseende

Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)