Aug 23

På väg till skolan

Hej mina vänner

Sitter på bussen på väg till skolan. Håller på att skriva på avhandlingen och så ska vi fixa lite mer på vårt examensarbete som återigen blev sågat av vår lärare. Gillar inte henne alls, men sen får man tänka så här också att hellre det är hon som säger att det inte är bra än examinatorn så det är väl helt okej. Vi får helt enkelt upp till examination till våren istället i förutsättning att jag klarar alla kommande VFUperioder. Jag är sjukt nyfiken på vilken förskola jag ska vara på de tre kommande VFUperioderna. Vi går ut vecka 45 så det är drygt om 10 veckor. Helt galet att min sista termin börjar nästa vecka men vi har varken fått grupper,schema eller kursguide än. Hoppas jag klararden praktiken som kommer nu annars har jag snubblat på mållinjen.

Bjuder på en bild från bilbrändernas stad. 

Ha en bra dag alla. Ci vediamo ciao/ Louise

Kommentera

Your email address will not be published.