Aug 122016
 

Jag är så himla less på att skriva vårt examensarbete nu.

Vi skickade det till vår handledare på skolan och hon sågade det rakt av som hon gjort innan och dessutom så har vi inte fått den handledning som vi behöver för att kunna bli klara med vårt examensarbete. Vi trodde när hon mailade tillbaka det att vi skulle få handledning innan skolan började men så var inte fallet då utan vi måste omregistrera oss till våren för att kunna få handledning och komma upp till examination överhuvudtaget så i ett år måste vi vänta på handledning. Tänk om jag nu inte klarar av min VFU till julen och blir utslängd från skolan rakt av då står min stackars skrivarkompis där med ett helt examensarbete utan medpartner. Nu har jag ju inga som helst planer på att misslyckas med mina sista VFUtillfällen. Dessutom tycker jag det är omänskligt att skriva ut någon precis innan examen,hur misslyckad skulle man inte känna sig då liksom. Jag hoppas och håller tummarna att jag hamnar på en förskola där handledaren rakt av handleder sin elev så denne när målen man ska och inte bara passivt titta på hur studenten kämpar för att sen nedvärdera denne. Jag har haft otur med mina förskolor förutom en där handledaren faktiskt hjälpte mig nå målen och vi hade en dialog.

Nu har jag fått ut allt som jag stör mig på och det känns bättre haha. Imorgon är en ny dag och då ska jag fortsätta med avhandlingen och försöka få den klar på söndag och jag hoppas det går bra denna tredje gången gillt och att jag blir godkänd så jag får in mina poäng för att kunna få studiemedel. Jag kämpar på och så men det känns som hela universum är emot oss för vi har otur hela tiden och det känns inte som det kommer vända inom det närmsta.

Nå nu ska jag sluta gnälla och istället bjuder jag på en bild från mobilkamera, jag vet inte varför jag jämt glömmer min kamera hemma när vi ska gå ut och så.


En helg vi skulle till Lidl. Tripp Trapp Grill mammas små hjärtegull.

På återseende. Ci vedioamo ciao / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.