Aug 042016
 

Jag vill dela med mig av min barndom lite bilder som är väldigt viktiga för mig och minnen som fortfarande lever hos mig trots att det har gått så många år.

alexa
Jag och Alexa en av ridskolehästarna. Min andra tävling.

tävling
Sista hindret. Tror jag fick 10,75 sekunder i tid eller nåt som gav mig en grön rosett och 5:e plats.

Jag red i drygt 8 år på Lillhagens ridklubb i Höllviken men slutade när jag var 16 år gammal och började på gymnasiet. Jag tyckte helt enkelt det blev tråkigt att rida runt runt i ett ridhus i 50 minuter. Det tråkigaste var nog teorilektionerna men de var ju väldigt nyttiga. Hoppningen och dressyr tyckte jag var roligast och att få rida ut till stranden. Jag var på 2-3 ridläger och en intensivkurs på sportlovet eller så var det på novemberlovet och då hade jag Amigo som var ett halvblod.. Hade många favorithästar men Alexa var min favorit.
Jag är så grymt sugen på att hoppa upp på hästryggen igen. Undrar hur mycket jag kommer ihåg.
Det är något som jag ska testa på i höst och sen kanske ta en och annan ridlektion. Synd att det är så satans dyrt.

Ci vediamo ciao/ Louise

  One Response to “Min andra hopptävling april 1994”

  1. Vad roligt att få se lite bilder från ditt liv 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.