Aug 022016
 

Välkommen augusti…månaden som skolorna börjar och jobb och så vidare.
Jag har mitt upprop i slutet av månaden och den första kursen vi ska börja med är pedagogisk dokumentation. Det ser jag faktiskt fram emot.den kursen.
Det är 1½ vecka kvar på sommarlovet och sen har vi en högstadieelev här hemma, en femteklassare och så en förskoleklassare.
Izabella började ju redan igår på fritids och hon i princip sa till mig att gå hem. På torsdag och fredag är hon ledig men går hela veckan nästa vecka.
Det var bara jag som var nervös för att min lilla tös har blivit så stor. Igår somnade hon i sin säng och det har typ aldrig hänt kan ju säga att min haka var långt ner på golvet haha.
I morse var hon jättetrött.
DSCN2884
När blev hon så här stor?

Idag är det tisdag och jag har varit på intervju för jobb som jag sökt på två förskolor ute på Fosie.
Jag fattar inte varför man ska vara så sjukt nervös varje gång. Jag är jättenervös varje gång.
Och detta var den tredje intervjun på tre veckor det är helt galet. Och gissa vad…jag ska på intervju på måndag till en annan förskola i vårt område. Det är helt galet men det är brist på förskollärare. Faktiskt skulle jag vilja jobba ute i Fosie men jag får se hur det blir med det, jag är nöjd bara jag får ett jobb och en inkomst.

DSCN3076
Max börjar bli långhårig så han ville sätta upp håret. Don´t ask.

På återseende. C vediamo ciao. / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.