Jul 232016
 

Har inte haft så mycket ork och lust att blogga de senaste dagarna.
Just nu är det så himla varmt så man bara vill smälta bort och nej jag ska inte klaga över det för det är vi värda efter det där höstliknande vädret som vi hade de senaste veckorna.
Det är idag man önskar man bodde i hus och hade 500 meter till stranden :-).

baddjur
En äldre bild från mina föräldrars trädgård. Har inga nya för detta året men det kommer nog.

Igår var jag i skolan och vi jobbade klart med vårt examensarbete och har ändrat och lagt till och saker och jag kan ju redigt säga att nu är jag sjukt trött på att hålla på med det där arbetet så jag bara hoppas att vi får komma upp till examination nu i augusti. Vi har rätt till 15 timmars handledning, vi har fått två timmar vilket är för tok för lite och det kommer jag ta upp i utvärderingen samt så funderar jag att ta upp det med kursledaren om det behövs.
Sista inlämningen för utkastet är den 7 augusti och då får vi nog handledning på måndagen eller nåt i den veckan och finns det kvar att ändra något så hinner vi med det innan opponeringen i mitten av augusti. Så håll tummarna att vi är klara och att vår handledare inte gnäller mer på vårt arbete. nu ska vi bara bli godkända på examinationen också.
Vi har kämpat som bara den och inte får jag sommarlov heller, har en avhandling att skriva om igen. Motivationen är lika med noll.

Det är en vecka kvar innan Izabella börjar på fritids och 15 dagar kvar om man bortser från helgerna tills skolan börjar igen. Shit vad snabbt detta sommarlovet har gått egentligen. Jag har ju spenderat en hel del i skolan och barnen har varit hos mormor och morfar men det har ändå gått snabbt.
Den andra augusti ska jag på intervju igen får se hur det går denna gången om det blir anställnig eller inte. Har sjukt ångest för nästa VFUperiod. Jag har haft mycket otur med mina platser, den första jag gjorde om hade jag en jättebra handledare och jag hoppas jag får en lika bra denna gången, en som lyssnar och kan bolla idéer med mig och ha en dialog.
Vi får väl se vad som händer.
20160603_155242
Xander på Kämpingestranden vid mina föräldrar när min syster tog examen. Han är ingen badkruka han men det är äldste sonen när det kommer till att bada i havet.

Nåja jag måste bli duktigare och flitigare på att blogga.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 

  2 Responses to “Frånvarande och babbel”

  1. Vad är det du läser till?
    Vicki

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)