Jul 132016
 

Så dålig uppdatering på bloggen det varit den senaste tiden. Vad händer här? Inget jag är bara väldigt upptagen just nu. Jag och min skrivarkompis ska sitta imorgon och gå igenom böcker och rätta vårt examensarbete, gnälla lite på att vår handledare är petig och sen skriva mer så vi blir klara.

Den 6 augusti händer det saker, det skulle egentligen ske den 23 juli men det var tydligen fullbokat den dagen så vi gick boka den 6 istället. Ska fira Max i samband då i och med vi har lite ont om pengar,men tårta blir det den 25 juli. Sen får vi se om vi ska fixa släktkalas eller hur det blir. Kan inte fatta att jag snart har varit mamma i 13 är. Min förstfödde ska efter sommaren börja i sjuan ?. Helt galet.

Har annars funderingar för framtiden men om det skriver jag bästa gång

På återseende. Ci vedioamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.