Jul 13

Dålig update

Så dålig uppdatering på bloggen det varit den senaste tiden. Vad händer här? Inget jag är bara väldigt upptagen just nu. Jag och min skrivarkompis ska sitta imorgon och gå igenom böcker och rätta vårt examensarbete, gnälla lite på att vår handledare är petig och sen skriva mer så vi blir klara.

Den 6 augusti händer det saker, det skulle egentligen ske den 23 juli men det var tydligen fullbokat den dagen så vi gick boka den 6 istället. Ska fira Max i samband då i och med vi har lite ont om pengar,men tårta blir det den 25 juli. Sen får vi se om vi ska fixa släktkalas eller hur det blir. Kan inte fatta att jag snart har varit mamma i 13 är. Min förstfödde ska efter sommaren börja i sjuan ?. Helt galet.

Har annars funderingar för framtiden men om det skriver jag bästa gång

På återseende. Ci vedioamo ciao/ Louise

Kommentera

Your email address will not be published.