Jul 05

Ett riktigt inlägg kommer imorgon

Hej mina vänner.

Ber om ursäkt om den dåliga uppdateringen. Har haft en del att göra den senaste tiden och så har jag inte riktigt orkat att blogga. Har påbörjat men inte avslutat. Har lite saker att berätta om. Jag och sambon har firat 16 år tillsammans, jag har sökt jobb och har redan fått två intervjuer. Nästa imorgon. Mer om detta skriver jag imorgon för just nu känner jag att jag måste få någon sömn för det känns som en elefant promenerar på mitt huvud.                                                                                              På återseende. Ci vediamo ciao

Izabella sitter och leker med lego innan sängdags.

1 kommentar

  1. Kul med intervjuerna :D. Hoppas du får ett riktigt bra jobb :D.

Kommentera

Your email address will not be published.