Jun 162016
 

Efter min senaste krasch och hackning här på bloggen av malwareviruset så försvann alla mina bilder från 2012 då jag startade denna bloggen, så ni som läser inlägg från några månader sedan och längre bak finns där inga bilder och ska jag lägga in alla bilder igen kommer det ta flera månader.  Och jag hade inte  gjort någon backup med bloggbilderna dumt nog.
Men i framtida inlägg kommer jag ha alla bilder i backup för att inte råka ut för samma sak om det händer igen.
Tekniken går inte att lite på alltid och jag önskar att jag visste hur jag skulle kunna  få tillbaka alla mina bilder.
20160616_090213
Bjuder er på en bild från vår fina regniga sommarmorgon på väg till dagis med Izabella.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.