Jun 062016
 

Jag är väldigt avundsjuk på de som kan strukturera sitt liv. Bocka av to-do-list något som jag inte ens har i mitt liv just nu och med mitt hektiska liv som jag känner att jag har borde jag ha en.
Det är så många saker jag vill göra i dagens läge som jag inte hinner med när jag har skola och jag hoppas att vi slipper sitta hela sommaren och skriva på vårt examensarbete eller rättare sagt förbättra det. Jag hoppas att när vi skickar in det på tisdag för handledning så hoppas jag att hon säger att vi är klar för opponering och examination i augusti. Om det så är fallet så har jag hela sommaren på mig att ta itu med mina projekt som jag har och påbörja en to-do-list till hösten som jg kan beta av. Kanske jag får bättre koll på saker och ting då?
Eller så önskar jag att dygnet hade fler timmar så man hinner med allt.

Mina projekt är:
– Skriva avhandlingen
– Lära mig polska(en dag kanske vi måste emigrera dit och då måste jag kunna språket)
– Fortsätta lära mig spela gitarr (Jag köpte en gitarr i vintras och den står bara nu och samlar damm och det är en fördel i förskolläraryrket att kunna spela ett instrument)
– ta mig tid att skriva brev(Har några brevvänner i andra länder)
– Börja blogga oftare (Är så kass på det just nu)
– Börja ta mer foton till bloggen( Jag hoppas jag har råd med en bättre kamera snart  😛 )

Dessutom vill jag även flytta ifrån vår lägenhet, bort från detta område som vi bor på. Men då måste vi båda ha ett jobb.

20160519_104859[1]
Jag bjuder på en bild på vår lilla stjärna. Sjuorna på hennes nya skola var med dem när det var förskolans dag och de hade olika aktiviteter och barnen blev målade. Izabella valde Hello Kitty. Helt galet att lilltjejen ska börja i förskoleklass till hösten. Stanna tiden någon.

Imorgon dags för skola igen för de stora, dagis för Izabella(vet att det heter förskola) och vi ska väl gå igenom vårt examensarbete en sista gång innan vi skickar in det till vår handledare för handledning. Så håll tummarna att vi slipper skriva mer nu under sommaren jag har redan en ångesttenta jag vill bli klar med och påbörja.

Imorgon ska jag visa hur det gått med våra växter och ta med er på en för mig nostalgitripp.

Vi hörs. Ci vediamo ciao/ Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)