Apr 292016
 

Seriöst. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta nu. Åter igen så har bilder bara försvunnit poff från min databas. Detta efter att ett plugin slutade fungera så hela bloggen gick ner med felmeddelande. Efter en chatt med supporten som berättade och gav mig råd hur jag skulle lösa det så fick jag rätt på det…plugin programmet var inte kompatibel med min version av word press. Men tack för det liksom. Får hoppas min Kaspersky får malware att hålla sig borta men den scannar efter rootkits dagligen och jag ska dra en full scan på hela datorn imorgon.

Fick tillbaka min om tentamen av den där jäkla avhandlingen idag, åter igen underkänd. Får väl skriva om hela skiten under sommaren. Nu ska vi fokusera på examensarbetet.

wp-1461965367043.jpg

Vi ska skriva om lek och kommunikation i en mångkulturell förskola.

Men nu är det dags att sova. Ci vedioamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)