Apr 072016
 

Jag fick panik när jag ställde mig på vågen häromdagen. Shit jag trodde inte det var så himla illa med min vikt. 

Jag har i alla fall börjat fundera på att gå ner i vikt eftersom vi har haft åldersdiabetes i släkten, min farmor hade det bland annat och så har vi hjärt och kärlsjukdomar och jag vill inte ha några sådana problem i resten av mitt liv så nu ska jag ta tag i det med enkla övningar här hemma till att börja med och promenader innan jag ska skaffa gymkort på twentyfour seven fitness igen när jag väl kommit igång. Dessutom ska jag se till att komma in på vikariebanken igen så jag tjänar pengar så jag kan ta en och annan tid lektion till hösten. Jag är nyfiken på hur mycket jag kommer ihåg från den tiden jag faktiskt höll på med hästar och ridsport. Har faktiskt tävlat i hoppning och fick en grön rosett i femte plats. Kommer bilder på det i ett annat inlägg om någon är intresserad att läsa om det.  Men nu ska jag i alla fall ta tag i mitt liv och skärpa mig så jag inte känner mig helt hopplös och värdelös hela tiden. Mer om det i ett annat inlägg också, det handlar mest om min VFU period. Hon var inte riktigt rättvis tyckte jag.

Imorgon ska jag skriva tentan om avhandlingen, jag var tvungen att skriva om det mesta för jag hade glömt en hel del på det men det ska bli G denna gången så vi kan koncentrera oss på vårt eexamensarbete.  Men nu kallar kudden och John blund är på intåg. Vi hörs imorgon.     Ci vedioamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)