Mar 212016
 

Ja jag gick till VFU denna måndag i några timmar, mest för att jag ville ha feedback på mitt projekt jag gjorde i onsdags. Fick bra feedback och min handledare sa att det var helt okej och jag såg inte alls nervös ut utan samlad. Hon sa dock att jag skulle tänka på språket att prata hela tiden så barnen får sin språkutveckling, det var det jag skulle tänka på nästa gång om jag gör om min VFU.
Hon frågade även mig hur jag kände när jag delade ut föräldrainfon. Jag svarade att första lappen var lite pirrigt sådär men med varje lapp kändes det bättre.
På onsdag(måste vara hemma imorgon också för att febern ska försvinna och det hoppas jag den gör) ska jag hälsa glatt på barnen och även på föräldrarna och på min VFUlärare som kommer och hälsar på en annan student.
Får se om jag kan bli G för det men jag tror jag får göra om min VFUkurs 3. Vi får se.
Barnen har i alla fall lärt sig mitt namn.
Måste även snacka med lite personal på en avdelning och höra om vi kan få intervjua dem.

DSCN2746
Bjuder på en bild på Izabella från min systerdotters kalas förra veckan. På fredag blir det kalas för min bonussysterson och på söndag ska vi på kalas hos min kusins barn.
Bilder kommer naturligtvis där ifrån också.

Nu ska jag faktiskt ta värktabletter och gå och lägga mig och hoppas att febern ger med sig tillsammans med huvudvärken.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)