Feb 292016
 

Efter en del turer med avstängd blogg och andra turer med tentor så är jag relativt klar med tentorna…hoppas jag.
I lördags lämnade jag in omtentan om intersektionalitet som jag fortfarande inte fattar något av överhuvudtaget, trots att folk malt det om och om igen. Jag bara skrev så vi får se om tredje gången gillt räcker…om jag måste skriva om den så kommer jag att spy.
Söndagen innan det lämnade jag in ytterligare en tenta av en avhandling som vi skulle analysera.
Jag vet inte ens varför vi skulle skriva den…

För tre veckor sedan blev min blogg hackad av malwarevirus och jag fick igång den, veckan där på hände det igen och jag fick efter många turer med supporten så kom den igång igen och fick vara uppe några dagar tills det var dags igen…men efter mycket klydd och så med supporten och saknade filer så fick jag igång den och är nu skyddad upp till tänderna på bloggen och på datorn så nu hoppas jag att bloggen får vara ifred.

Jag har börjat min VFU idag, är dock på samma ställe som i höstas men det ska nog gå bra den här gången. Det ska jag se till.

kusiner
Det blir en bild denna dagen, sista dagen på denna månad skottdagen.

Sambon övertalade mig att komma med och skjuta med honom. Han hade hoppats att jag skulle fastna för det men icke sa Nicke et är inte något för mig. Men jag är en erfarenhet rikare i alla fall.

 

Men nu gott folk så är det dags för sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.