Jan 27

Inte fått så mycket tid

att skriva de senaste dagarna.
Fick precis ont i hela bröstkorgen, har fått reda på att det är ett av symtomen på något som har med gallan att göra, var och testade för det för 1½ år sedan eller något så jag fick sjukt ont under min högra sida under revbenet.
Jag har typ alla symtom på det. Fick reda på att det kan vara ärftligt(min mamma har haft det tre gånger) och det är tydligen jättevanligt att man kan drabbas och dessutom mycket vanligt vid graviditeter.

Annars är jag i full gång med nästa kurs på agendan…ska läsa en avhandling och ta reda på syfte och saker, ska läsa det imorgon och skriva upp och dessutom ska jag läsa vidare till fredag då vi ska ha ytterligare diskussion.
Ska maila en annan prefekt som tydligen har hand om denna kursen samt nästa VFUkurs och se om hon kan få mig och få en annan VFUplats. Det är drygt en månad kvar och jag vill verkligen inte tillbaka till den förskolan…känner hur klumpen i magen börjar växa så smått.

Nu ska jag lägga mig.
Bjuder på en bild där mina barn leker med sin kusin.
IMG_20160124_231310[1]
Mina tre små hjärtan.

Nu ska jag krama kudden en stund eller ja förhoppningsvis hela natten.
Imorgon kommer ett inlägg om ett av mina större projekt :-).
En ledtråd.
IMG_20160127_173605[1]
Ja vad är det jag planerar?

På återseende. Ci vediamo ciao.

Kommentera

Your email address will not be published.