Jan 022016
 

så  hann klockan att bli mycket denna lördagskväll och det är snart dags att gå och lägga sig igen.
Var uppe på Hyllie och  fixade ett tangentbord som är trådlöst. men tydligen behövs inte det just nu så det var bortkastade pengar då tydligen enterknappen började fungera. Märkligt. Och så handlade vi till middagen så det har inte hänt så värst mycket.
Var ganska komiskt då jag inte hittade sändaren till mus och t-bord och jag åkte upp till Hyllie igen och reklamerade då den skulle ligga i paketet. Expediterna tyckte de var märkligt och funderade på om det var en liga som åkte runt och stal dessa sändare haha.
Det kom fram sen efter 5 minuter att sändaren sitter minsann i musen. Men toppen liksom men de lovade att meddela alla som köper detta t-bord och mus att den sitter på undersidan av musen.
Kände mig så fånig men det gjorde säkerligen de på Kjell också.

Nu kan jag då lägga undan t-bordet till framtiden om det skulle behövas och tro mig det kan behövas här ibland eller om min dator börjar flippa igen. Kan ju säga att jag hade en jävla tur med min dator som blev vattenskadad och sen efter några dagar fungerade nästan som den skulle, idag lördag verkar den fungera normalt.

Imorgon ska det tvättas och städas här och jag hoppas att jag får min tvättpelare i veckan som kommer men än så länge måste jag använda gnisslaren(torktumlaren) för att kunna torka kläder. Ska bli skönt att få en ny tvättpelare.

Fy tusan vilken sjukt tråkig blogg det blev ikväll.

På återseende ci vediamo ciao./ Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.