Jan 012016
 

Så var det ytterligare ett nytt år och det är Max 13 år, Xanders 11 år och Izabellas 6 år.
Max börjar i augusti i klass 7, Xander i klass 5 och Izabella ska börja i förskoleklass…visst är det långt dit men tiden bara rinner iväg och helt plötsligt så är vi där.

Igår var vi hos sambons föräldrar och firade in det nya året och barnen fick klappar då sambons föräldrar hade varit i Polen under julen. Ska ta foto på allt sen när jag har tid, förmodligen imorgon. Ska gå igenom bilder från julafton också och skriva om vår julafton….frågan är bara hur jag ska hinna med allt.
raket

Dagen har väl gått ganska lugnt till, eller ja nästan barnen har tjafsat med varandra och spelat Fifa 16 och byggt med lego. Imorgon blir det en relativt lugn dag. Tänkte åka upp till Hyllie imorgon och handla lite till middagen, blir Pulled pork imorgon och carnitas på söndag:
Tänkte köpa ett minneskort och så ett trådlöst tangentbord. Är något strul med mitt laptop t-bord då det ju råkade spillas vatten på det förra året och enterknappen fungerar inte som det ska och nu har jag ett t-bord med sladd så jobbigt.

Inatt, eller snarare i morse vaknade jag av att det tutade extremt mycket på gatan nedanför oss, ni vet som om någon håller in en tuta på en bil länge länge. Jag störs av detta ljudet och går upp för att se vad som står på och ska även stänga fönstret. Ser brandkåren där…jaha ännu en bilbrand och inte ens en notis i tidningen. Det är så himla vanligt här i vårt område så man höjer inte ens på ögonbrynen längre.
Tog i alla fall ett foto på den utbrända bilen. Stackars den människan som äger den bilen. Att de inte visar respekt för andras saker.
bilbrand

Men nu gott folk hör jag kudden kalla.

Ci vediamo ciao. / Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.