Dec 312015
 

Idag är det sista dagen på detta året.
Jag hoppas innerligt att 2016 blir ett extremt bättre år än detta.
Har ett paper som hänger över mig som helst ska bli klart innan examensarbetet.
Ja och 2016 är mitt sista år av förskollärarutbildningen. Min sista VFUperiod är dock i början av 2017 men sen är jag klar. Det vill säga om jag ger gärnet och imponerar på min handledare på VFU:n, jag tror inte att jag kommer att få en ny VFUpklats.

Min lärare tycker att jag ska ta chansen att visa min handledare vart skåpet ska stå, det var i princip därför jag blev Godkänd, att de gav mig en chans till på stället jag var på. När jag mailade min lärare så berättade jag vad hon gjort att hon hade sett till att vikariebanken inte ville ha mig där och det tycker jag är helt jävla sjukt så därför vill jag inte vara på den förskolan med en handledare som inte bryr sig. det värsta av allt är att min lärare har tillit till idioterna på förskolan så…
Min fråga till er…tycker ni att jag ska maila min lärare igen och protestera eller ska jag visa min handledare på stället jag måste vara på var skåpet ska stå trots att jag inte trivdes där?
Ska jag maila min handledare och be henne kontakta vikariebanken att få in mig där igen?
Vad Hade NI gjort? Hade ni kämpat för en ny VFUplats eller skulle ni gått med storlhet till ett ställe där handledaren hade rakt av sagt att man inte duger?
Min sambo tycker jag ska polisanmäla men det tycker inte jag, kanske när jag är klar med utbildningen inte ens då.
belive

Så vad ska jag försöka mig på nästa år…om några timmar.
Jag har bestämt mig för att:
lära mig polska
Blogga mer
(siktar dock inte på att bli toppbloggare)

Börja träna (promenader och en och annan ridtur)

Ja det är väl i princip det jag ska göra har väl mer på lager men detta är bland det viktigaste, ja och se till att jag får jobb igen i vikariebanken samt under sommaren. Vill egentligen börja ta körkort men det får vänta ett tag till.

snö i malmö

Nu hoppas jag att ni alla får ett riktigt gott slut 2015 och att 2016 blir mycket mycket bättre.

På återssende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.