Dec 072015
 

Jag har ju glömt att skriva om Izabellas kalas som hon hade när hon fyllde fem år. Jag ska försöka slänga in det imorgon kväll någon gång när Izabella har somnat.
Även från mitt och Xanders kalas eftersom vi fyllde år igår men det inlägget får komma på onsdag.

Om två veckor ca är det julafton, har det inte gått snabbt sedan december började. Jag tycker att det går fort redan när första advent kommer.
Jag är klar med nästan alla mina julklappar. Mina systrar är kvar. Lillsyrran vet vad hon önskar sig så det får jag fixa medan vi har bil(den går i pension på måndag). Sen ska vi komma på ytterligare en present till Xander. Men vad vet jag inte. Jag kan inte be er om råd för min äldste son läser min blogg ibland.

Det är snart ett år sedan vi firade jul i Polen och jag verkligen skäms att jag inte skrivit om den. Jag får kanske göra det någon dag och det är ju bättre sent än aldrig tycker jag. Minns en massa fortfarande om hur de firar jul i Polen och deras julafton :-).

Nåja jag lovar att under veckan slänga in en första del om vår Polenresa.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.