Dec 062015
 

ett mejl till min VFUlärare men shit vad svårt det är att hålla sig kort. Har snart skrivit ett het A4papper på word och jag är fortfarande inte klar. Har en hel del att förklara för henne.
Jag mejlade ju prefekten och fick tillbaka svar att det var bra att jag mailade henne men skulle ta upp detta med min VFUlärare istället. så här sitter jag nu denna sena kväll och försöker knåpa ihop ett mejl till henne.
I veckan ska jag skicka iväg ett papper om att jag ska ha en ny VFUplats då jag verkligen inte vill gå tillbaka till den som jag var på nu denna perioden..

Hoppas bara jag får igenom det för denna kvinna som jag hade som handledare kränkte mig rakt av genom att säga så till vikariebanken. Jag blir ju en mycket bättre pedagog om jag får vara runt i olika verksamheter och se hur de jobbar för alla förskolor jobbar olika även om de alla följer exakt samma läroplan.
Hade kunnat tänka mig vara på en liten förskola med 2-3 avdelningar, med barn i 1-5 årsåldern och blandad barngrupp. För då får jag ju både storvila och småvila. Lagom barngrupp 15 stycken(drömma kan man ju).
Jag måste ha en verksamhet där de har samling och fruktstund och sen grupper eller gå ut beroende på hur vädret är eller att barnen får en stund fri lek. Jag tycker att samling är viktigt för då får barnen varva ner lite, man sjunger några sånger, pratar om helgen eller något. Mysigt ju….
Nu spårar jag ut totalt med en massa pladder.
Det är dags för sängen, det där mailet får jag skriva klart och skicka imorgon istället.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.