Nov 262015
 

Jag är lessen. Jag är besviken. Men också jävligt ARG!!
Bara kokar av ilska så jag inte vet var jag ska ta vägen.
Imorgon ska jag maila prefekten, min vfulärare och min handledare som jag hade på min förra VFU, hon som flyttade till en annan förskola. En tjej som jag verkligen kom överens med och som lyssnade på mig. Allt handlar om vikariebanken och min satans handledare på min nuvarande VFUplats. Jag ska berätta allt och sen hoppas jag att jag kommer få respons om hon gjorde rätt eller om hon gjorde fel.
Jag kommer ju skriva om lite bakgrund till det hela. Men jag smäller snart av och det är inte lönt att sitta här och reta upp sig hela tiden och bli mer och mer arg.
Sambon tycker jag ska anmäla henne för kränkning.
Jag kan mitt jobb och jag är jävligt duktig på det jag gör och barn älskar mig, speciellt små barn.
Om andra pedagoger har något emot mig kan de för tusan komma och säga det eller m de tycker att jag gör något fel eller något så kan de för tusan säga det, men det gör inte min vfuhandledare utan hon höll tyst fram tills vikariebanken ringde henne.
Mer om detta imorgon.
Jag ska i alla fall inte vara på den förskolan nästa VFUperiod för jag trivdes verkligen inte där.
Bara hoppas att prefekten förstår och att min VFUlärare förstår.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ledsen att detta inlägget skulle vara bildlöst och så förbannat negativt, men det som händer just nu är negativt.
Berättar som som sagt imorgon.

Ci vediamo ciao/Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.