Sep 232015
 

När kvällen faller här i området blir jag helt skakis, jag får helt enkelt ont i magen och mår skit.
Att höra en bil som rivstartar på gatan vid vändzonen och kör all världens fart ut från området eller de unga grabbarna som får för sig att skrika och gapa i området. Jag bara väntar på det…antingen det där skottet när något går fel här utanför, en granat som är menad åt någon annan flyger genom oskyldiga människors rutor.
Nu har det inte hänt något på länge i området, ja förutom den där granaten på gatan brevid vår för några dagar sedan. Ja den sprängdes inte för de glömde(?) dra ut sprintern.
I juli sprängde någon socialkontoret, det blev bara skador i receptionen och så är det här. Jag antar att det var någon som fick avslag på sin ansökan om bidrag eller någon som fick sitt barn tvångsplanerat. Jag vet inte alls bakgrunden men de sociala myndigheterna här har ofta en hotbild mot sig…jag undrar varför.
skraj
Bild lånad från Google.

Imorgon tänker jag berätta en berättelse som är helt otrolig. Det handlar om vår yngste son och hans tur att få plats på samma skola som sin bror.

Imorgon blir det några timmars jobb, börjar tolv och slutar fem och därefter blir det att hämta böckerna på Holma som jag behöver till min paper. Har redan börjat skriva på den.
Jag vill inte sitta med den så jättelänge.
Väntar på lokalt styrdokument från en förskola här i Malmö.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 

  One Response to “Jag blir fan nervös”

  1. Usch, vad jobbigt att behöva ha det så!! Hoppas innerligt att ni får ett annat boende så ni kan känna er trygga!

    Kram!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.