Sep 182015
 

att lägga sig igen. Jag är så trött och jag vet faktiskt inte varför. Får nog gå till distriktssköterskan på måndag dels med mitt födelsemärke i tinningen samt att ta ett blodtryck. Kanske behöver mer järn i mig.
Ska påbörja min paper efter helgen, hade tänkt jämföra Izabellas förskolas lokala styrdokument med den nationella. Bara väntar på att mina böcker ska komma, hittade inte boken som förklarar vad intersektionalitet är då jag inte förstår så mycket om det….jag ska skriva om jämställdhet i förskolan.
Har faktiskt redan påbörjat men jag väntar på mina böcker som bör komma nu i veckan som kommer. Beställde de i onsdags så de bör vara här på tisdag i alla fall.
Papern ska vara inne den 9 oktober så jag har gott om tid på mig. Börjat har jag i alla fall, nu ska jag ta mig igenom böckerna också.

rapport

Sorgligt avsnitt av Emmerdale idag och det kändes i hela kroppen och mina tårar rann en hel del.
Synd att hon skulle dö, Donna för hon och Ross som var byns eller ja han är byns bad guy (men har känslor) var ett jättefint par.
Bra skådisar båda två. Och jag ser fram emot resterande avsnitt. Dessutom är Chas son Aaron också på väg tillbaka.
ross and donna

Nåja gott folk dags att sova nu.
Imorgon ska här tas itu med lägenheten.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.