Sep 012015
 

Hej bloggen
Första september idag och det är första höstmånaden.
Helt galet att det är drygt 3 månader kvar tills vi ska börja julpynta och saker inför julen. Dagarna går så himla fort så man hinner inte med tycker jag.

hinner inte

September betyder också att vi har börjat i skolan. Det var roligt att träffa vännerna igen och 6 timmars håltimme gick jättesnabbt när man bara satt och babblade med dem.
Vi har ju helt olika klasser och kommer bara träffas på föreläsningarna i princip.
Dessutom kommer vi i nästa kurs få nya klasser och då har vi tydligen någon form av inriktning.
I januari eller i nästa kurs efter julen ska vi börja med vårt examensarbete…då betyder det att vi inte har så långt kvar av utbildningen.
Seriöst jag har 1,5 år kvar i skolan. Började jag inte precis typ.

Häromdagen gjorde jag om min mattetenta och jag bara skrev och skrev och idag fick jag resultatet och på tredje försöket blev jag Godkänd.
Seriöst det trodde jag aldrig.
Jag bad faktiskt universum att vara med mig den dagen och tydligen var de på min sida den dagen, det var dessutom min farmors födelsedag så kanske var det hon som var med mig, det vet jag inte och kommer aldrig heller få veta det.

tankar

Jag har inte fått någon köpare på mina fåglar än så om någon som läser min blogg vill ha två fåglar så kan ni kontakta mig. Jag ser hellre att de kommer tillsammans till ett nytt hem.

Nu ska jag gå och lägga mig är så himla trött, det är tufft att först ha intro i en timme och sen 6 timmars håla med en massa babbel och sen 1,5 timmars föreläsning och jag hängde inte med, var så trött i huvudet.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.