Aug 31

Inte mycket till bloggande

Blir inte mycket till bloggande denna kväll.
Ska snart gå och lägga mig då jag börjar i skolan imorgon, kvart över åtta ska vi ha introduktion på vår första kurs denna terminen och sen ett antal timmar håltimmar så vad gör man då.

På torsdag försvinner båda stora barnen och kommer hem på fredag. Max ska övernatta i Skrylle och Xander ska på Skåneresa med övernattning i Gislöv som ligger i Trelleborg och sen tar de tåget till Lund på fredagen och fikar där ock kommer förmodligen besöka Lunds domkyrka. Det är en mycket spännande historia om hur den kyrkan blev bygd. Tyckte jag i alla fall när jag gick i tredje klass.

Här (länk) kan ni läsa om  Lunds Domkyrka och hur den blev bygd om ni är intresserade av det.
jätten finn
Bild lånad från Google och Lunds domkyrka.

Nu ska jag gå och lägga mig. Är ganska trött.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Kommentera

Your email address will not be published.