Aug 272015
 

I måndags började Emmerdale igen efter sommaruppehållet så jag har suttit och tittat på fyra avsnitt av åtta ikväll, ska se de sista fyra imorgon och ja naturligtvis de två som kommer imorgon förmiddag.
Jag älskar den serien och har följt den till och ifrån i många år och den blir bara bättre. Jag är med i en grupp på fejjan där jag får reda vad som kommer hända om 2-3 år här i Sveriges avsnitt.
Och det kommer jag se fram emot.

Sitter och väntar på att tumlaren ska bli klar så jag kan gå och lägga mig, sitter och gäspar hela tiden.
Får kontakta husvärden om nån vecka när han kommer tillbaka och be dem byta ut vår tvättpelare,
Tvättmaskinen stannar i vissa program och tumlaren både gnisslar och har sig och stannar mitt i ett program och piper precis som den är klar när tvätten fortfarande är blöt. Lite mysko eftersom den är helt ny eller så har de tagit den sista som de vill bli av med och satte in hos oss.

Nu ska jag gå och lägga mig.
DSCN0273
Bild på barnen med deras moster Josefine ♥.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.