Aug 242015
 

Efter en helvetes dag och sen kväll så har jag ingen lust att blogga idag överhuvudtaget. Kanske blir det något imorgon om mitt kusinbarns dop eller ett avslöjande om hur vi blivit behandlade av soc när vi sökte ekonomiskt bistånd under sommaren.
Har nu ikväll mailat vår handläggare och frågat vad som händer med vår ansökan.
Ja vi var tvungna att vända oss till soc för att få ekonomisk hjälp under sommaren och nej vi är inte stolta över det men det var ett måste.
Mer om detta förhoppningsvis imorgon.

Jobbade idag på en annan förskola och jisses vad det var påfrestande, det var en massa inskolningsbarn så ni kan ju tänka er hur mycket gråtande det var. Visst var det trevligt att kolla hur de jobbar på andra förskolor men jag föredrar förskolor med 2-3 avdelningar och färre barn. Jag vet inte varför jag har så svårt för stora förskolor, jag antar att det är för stort och för många avdelningar. Det är visserligen nyttigt att se hur olika förskolor jobbar. Men något som är viktigt för mig som vikarie är det viktigt att få all information och personalen ska klicka med en helst.
Ibland är det tufft att komma som vikarie och det tycker ju naturligtvis barn och vuxna också.
Jag är i alla fall glad att små barn gillar mig inga problem där inte.

Nu ska jag sova, tråkig blogg utan bilder idag. Fler bilder imorgon.

Ci vediamo ciao /Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.