Aug 192015
 

Är så jäkla förbannad denna kväll.
Min cykel blev stulen idag…och jag reflekterade inte ens över det förrän vi var ute på eftermiddagen. Jag hoppades innerligt att det inte skulle vara min cykel men när jag sen kom ut efter jag hade slutat så fanns bara hjulet kvar och låset naturligtvis.
Jag vet att i dag och har varit länge att cyklar är väldigt attraktiva på marknaden och jag vet inte vad för någon som fick för sig att sno min cykel, jag har mina aningar men det tänker jag inte gå in på här. Kan ha varit vem som helst faktiskt för en sådan cykel som jag hade är väldigt dyra och speciella. Kommer ju aldrig få tillbaka den naturligtvis och jag hoppas att idioten som snodde min cykel kan cykla på den och att han cyklar på en sten och bryter nacken eller något. För sånt gör man inte mot andra människor. Mitt ät mitt och ditt är ditt.
cykeltjuv
Låt bli andras saker. Bild lånad från Google.

Idag var det en hektisk dag på förskolan och jag har tröstat barn, jag har visat dem en nyckelpiga som var värsta ohhh momentet.. Jag tog ut fyra stycken till gården och de var snälla hela tiden.
Lekte och skuttade runt och hade sig. Busade med en liten tös och hon tyckte det var så roligt.
Trivs verkligen på förskolan trots att det är full rulle hela tiden och nu börjar alla barnen komma tillbaka igen efter sommarledigheten.
Men det är så kul ändå och jag kommer sakna stället och barnen när jag slutar där. Men får i smyg hoppas att jag hamnar där jag är nu. Hade ju varit så perfekt. Känner ju barnen och personalen och barnen.
Jag kunde tyvärr inte följa med min handledare till hennes nya förskola för hon var den enda förskolläraren där och hon ville fokusera på sitt arbete och kunde då inte ta emot mig. Tråkigt men hon har gett mig så mycket så att jag tror att jag kommer klara ett nytt ställe utan problem, blir ju visserligen i Innerstan men bussförbindelserna är ju inte speciellt dåliga.
förskola
Bild lånad från Google. Förskolevy.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.