Aug 172015
 

på sommarlovet. Imorgon börjar de stora i skolan. Max i sjätte klass och Xander i fjärde klass.
Xander ska få skåpsnyckel för första gången och han är jättespänd över att få sin första nyckel. De skulle egentligen få det i trean men det blev inte så.
De stora ser verkligen inte fram emot att skolan ska starta medan jag dansar äntligen skoldags haha.
Jag börjar i skolan den 1 september och i veckan får vi vår kursguide med vilka grupper och så vi kommer att tillhöra. Jag hoppas att vi kommer vara i de klasser som vi hamnade i redan i första kursen. Den skolan ska jämt klydda till det.
Jag har inte hört något från min VFUhandledare så om hon inte hört av sig innan veckan är slut får jag maila henne igen och höra annars får jag väl få en ny förskola…igen i Innerstaden. Ja vi får se.

Idag har det varit ganska tufft på jobbet, ja det är ganska hektiskt att byta blöja på 6 småbarn men har man vanan inne så går det ändå relativt snabbt.  Men hjälp vad jag vill jobba på den förskolan i framtiden och jag hoppas att de kommer att boka mig igen. Barnen känner sig trygga med mig och jag är ändå ”bara” vikarie.
Har suttit med en av de små då hon hade feber halva eftermiddagen.
Fick lämna över henne när jag skulle gå hem och då blev hon jätteledsen.
Hämtade av Izabella och denna bilden fick jag på henne när vi skulle ta bussen hem.
Ja jag fuskade idag när jag hörde och kände hur det blåste bangade jag (15 m/s i vindbyarna jag skulle stått och trampat i princip utan att komma någonstans..
.CAM01214

Nu ska jag gå och krama kudden.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.