Aug 162015
 

som är på väg mot sitt slut. Ska snart gå och lägga mig jobbdags imorgon igen.
Ska cykla ner till jobbet och det blåser typ orkan där ute, tur att det ska vara fint imorgon och inte regna då hade jag fått frispel faktiskt.
Hoppas det finns cykelplatser där bara. Jag hatar egentligen att cykla i stan.

Idag är jag bara så trött på allt vad fotboll heter, Fifa, fotbollskort hit och fotbollskort dit.
Mina barn är besatta av detta.
Xander vill vara som sin bror som är jätteintresserad av fotboll bara för att han är det och så klart tar lillasyster efter.
Xander vill rida och jag ska ta med honom dit och låta honom testa på det några gånger och jag har även själv planer på att börja rida igen…har varit med i tävlingar och kom 5:a fick även en grön rosett. Jag vill att våra barn ska skapa sina egna sporter och Xander gillar egentligen inte fotboll. Men säger han att han rider så kommer han kanske bli mobbad eller? Vi får ju tänka på att vi har de bästa manliga ryttarna i Sverige och min kusins kusin är en av dem..
Kommer förmodligen ta foto med mobilen för att inte störa hästen med blixten.
beauty
Bild lånad från google. Min drömhäst.

På återseende. Ci vediamo ciao. /Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.