Jun 092015
 

Jag beundrar de mammor som är ensamstående och de som är flerbarnsföräldrar de ser så himla fräscha och verkar ha mycket energi och så. Jag är trebarnsmamma och har en tonåring här hemma om ett år jag är helt slutkörd på kvällarna efter en massa tjafs med barnen och så syskonbråk mellan dem. Jag älskar mina barn men de gör mig gråhårig i förtid. ;-).
DSCN2831
Favorit i repris även idag. Nyårsshow som barnen hade. Åh vi älskar Malmö FF.

Fasiken vad jag hatar att vara ensam utan min sambo. Vi har varit tillsammans i snart 15 år och att vara utan honom i 10 dagar som det snart blir så det känns jobbigt.
Sist vi var borta från varandra var när jag var gravid med Izabella och hans farfar hade gått bort och han var på begravning i Polen.
I flera år hade vi enorma problem då vi bråkade mycket med varandra så jag var beredd att lämna honom och ville vara ensamstående istället. Men vi löste de flesta problemen och nu bråkar vi bara ibland men jag antar att det är vanligt bland par att bråka ibland för jag tror inte att det finns perfekta par, alla bråkar mer eller mindre för man måste bråka tycker jag det är ju då man rensar luften och kommer överens. Visst kan jag ibland bli trött på min sambo men att ha honom vid min sida utgör ändå en väldig stor trygghet.
Jag saknar honom….men snart är det fredag, bara tre nätter kvar.

Nu ska jag sluta babbla för jag ska gå och lägga mig, brukar vara sjukt trött på morgnarna tror jag får kolla järnet när jag får tid och hinner.

På återseende.

Ci vediamo ciao/Louise

 

  One Response to “Jag är helt slutkörd”

  1. hej!
    tänkte att du kanske vore intresserad av detta inläggst 🙂 dela eller skriv gärna en rad om det om du vill. ha en fin midsommar!

    http://vicktoria.malmolife.se/malmo/foretag-som-lurar-bloggare-se-upp/

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)