Maj 112015
 

Min finaste Casper är borta, 6 månader blev han och i lördags tog änglarna hem honom efter en kort tids sjukdom. Allting gick så snabbt.

För några månader sedan föll han ihop och var väldigt svag men han hämtade sig bra och han blev kry igen. Sen gick det väldigt snabbt så vi skulle inte ens hinna in till veterinären.
Undulater är tydligen väldigt duktiga på att dölja sin sjukdom, de vill inte visa att de är sjuka.  Han tog sitt sista andetag i lördags eftermiddags någon gång, jag vet inte när för han var borta när sambon och de stora kom hem och det visste jag innan jag och Izabella kom hem.
Jag grät en del men jag som har haft massor av undulater under mitt liv vet om att de föds med en massa genetiska sjukdomar, hjärt och kärlsjukdomar och andra sjukdomar som kan få en fågel att dö. Fåglar kan i princip få samma sjukdomar som oss i princip.
Igår när vi var hos mina föräldrar tog vi med Casper ner där han skulle begravas bland de andra djuren vi har haft innan. Mina föräldrars trädgård har blivit en djurkyrkogård. Där kommer han få ligga bredvid min sista fågel som mina föräldrar fick ta hand om när jag väntade Max.
Casper min älskade fågel sov gott och nu får du vara frisk och kan flyga var du än behagar,
casper
Casper är undulaten som sitter och tittar mot mig. Det var den sista bilden jag fick på Casper och Dora.

 

Riposa in Pace dolce Casper.

Vi höres. Ska skriva klart ett arbete och snacka in det på ljudfil och sen skicka in det. Hinner kanske skriva något om helgen imorgon kväll.

Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.