Feb 252015
 

i stugorna. Hoppas allt är bra med er….ja ´ni få som läser min blogg. Jag vill för det första tacka er som faktiskt ger mig en och annan kommentar det värmer.
Jag har inte bloggat på ett tag dels för jag har faktiskt inte orkat och har helt enkelt inte haft tid. Just nu går jag i växel 150 med allt vad skolan innebär, vi har på loppet av 3 veckor behövt skriva ett underlag på två sidor till diskussion som vi hade den 13 februari, någon vecka senare hade ytterligare en examination denna gången en studentkonferens som vi från halv nio till elva skulle förbereda. Vi redovisade som vanligt sist men det gick bra ändå, med bra respons.barnen
Här var våra barn som vi hade i vår redovisning, Ralph, Itchy, Lisa, Maggie och Bart.

pedagoger
Pedagogerna Marge, Flanders, Apu och så har vi Krusty som speciealpedagog. Hur många skulle vilja ha dessa som pedagoger? Inte jag i alla fall. De är instabila hela högen.

Just nu denna veckan har jag börjat skriva på min rapport som jag ska lämna in på fredag. Skulle egentligen skriva om Explosiva barn men jag ändrade mig efter jag skrivit fallbeskrivning och inledningen så nu skriver jag om autism istället då jag hittade mer information om detta än om explosiva barn. Är nästan klar med det ska fixa det sista imorgon och gå igenom på fredag och se om det behövs fixas något innan inskickningen.
Konstigt nog tyckte jag att denna kursen specialpedagogik var helt okej, på måndag börjar naturkunskap och teknik.

Så ja gott folk här går det undan just nu, snart är det dags för VFU också ska ringa min VFUplats nästa vecka eller nästa vecka igen och komma överens med min handledare hur dags jag ska dyka upp v.14.

Men nu är det åter igen dags för sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.