Feb 112015
 

precis när jag skulle stänga buren så går Dora ut och då var klockan drygt lite över nio och nu sitter jag här och väntar på att hon ska gå in.
Brukar stänga buren runt sex tiden annars men vet inte varför jag glömde det idag. Men hon är snart på väg när hon väl flugit runt lite här i rummet. Casper sitter i buren och kvittrar efter henne så hon borde snart fatta hinten. Hoppas jag i alla fall, vill inte lämna de ensamma med buren öppen då jag inte vill att de ska skada sig.

Har precis skickat in mitt underlag för diskussionen som vi ska ha på fredag, jag satt hela dagen igår för att få klart det så jag skulle slippa idag, har bara ändrat lite i det idag. Kan ju säga att jag är lite skraj att skicka in det till urkund som man ska göra när man skriver sådana texter.
Men nu är det inskickat hos både till läraren via urkund och på skolans sida och så hoppas jag att jag slipper komplettera. Jag skrev om språkstörning och idag finns det massor att skriva och läsa om detta.

Max fick hem sin tröja som han beställt från MFF shoppen för två veckor sedan.
tröja bak tröja fram
Min grabb som var helt ointresserad av fotboll för något år
sedan är nu väldigt intresserad av sporten.

Slänger in en bild på Xander ocksånya brillor

Han fick sina nya glasögon i måndags och vi köpte även en ny klocka till honom.

Synd att Dora inte är tam än för då hade jag tagit henne på fingret och satt in henne i buren.
Får börja hårdträningen imorgon så de blir tama.

Nu får det vara slut med skrivandet för ikväll.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

  2 Responses to “Jag väntar”

 1. Hej!
  Tycker du har en trevlig blogg, jag har aldrig läst bloggar men som förskollärare med
  fyraåriga tvillingar kände jag igen mig. Har även jag gått igenomtt ledsamheter. Bor i Lund. Du får gärna maila mig.
  Med vänliga hälsningar
  Sara

 2. hej! tänkte att du kanske skulle vara intresserad:
  Lyxloppis i Malmö den 1:a mars på Baltiska Hallen! Finns fortfarande några bord lediga https://www.facebook.com/events/778558485527409/

  ha en fin vecka!
  mvh
  Vicktoria
  http://vicktoria.malmolife.se

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.