Feb 082015
 

och hoppas på svar!

Vilken är den bästa portalen att blogga på?


Där ska helst vara bloggare som är mellan 20 och uppåt.
Har just nu ”egendriven” blogg men jag känner att jag inte når ut med den.
Håller på att testa nouw.com men upptäckte att där är mycket unga människor, men man slipper pilla i stilmallar och saker om man vill ändra. Har ett konto på bloggplatsen där jag bloggat innan men där kan jag inte importera min gamla blogg lite trist då jag gillade den portalen. Har även testat blogger men om man vill ha en massa gadgets och sånt måste man in och rota bland stilmallar och sådant. Jag har börjat testa så många bloggplatser, men får inte ihop så mycket på dem. Testar Allt för föräldrar,Vi med barn och Finest också.

Jag satsar inte på att bli någon toppbloggare för mitt liv är inte så jättespännande och jag skulle helt enkelt inte ha så mycket tid att vara detta för jag antar att dessa måste uppdatera flera gånger dagligen och det hinns inte med just nu, är glad bara jag hinner skriva ett inlägg om dagen

Så egen blogg eller portal. vad hade ni satsat på? Tips på sidor där man kan visa att man finns. Har bloggat i många år med början på Lunarstorm,sen på Familjeliv ,Bloggplatsen,Blogger och nu WordPress med egen domän. Nu babblar jag bara dags att avsluta. Bjuder er på en bild från fyra årskontrollen.wpid-cam00816.jpg
Hon grejade hörseltestet galant.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

  One Response to “Jag frågar er”

  1. Jag tycker att wordpress är väldigt bra 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.