Feb 02

Det här händer

när man skriver kommentarer i andras bloggar som är stora. Hände förra året också efter jag hade gjort min abort.
Men jag vill glänsa lite i siffrorna för det är inte ofta man hamnar på sådana här statistiksiffror för imorgon är allt som vanligt igen.
statistik

Ska snart gå och lägga mig, blir en tidig morgon då jag ska tenta om i matematik, väntar fortfarande på resultatet av det muntliga som jag gjorde om i torsdags.

Ha en fortsatt bra kväll och på återseende. Ci vediamo ciao./Louise

1 kommentar

 1. Hej Louise!

  Tack så mycket för din kommentar!
  Inte roligt att vi blivit mobbade, men tyvärr är vi inte ensamma, det är ju hemskt. Jag har inte förlåtit mina mobbare för trots de själva skulle ha mått dåligt så är det ändå ingen anledning till att bete sig som de gjorde emot mig.
  Men nån jag aldrig kommer förlåta är läraren som inte brydde sig – en sak om lärare faktiskt inte ser vad som pågår, men här märkte man hur mycket hon inte brydde sig.
  Men jag tror att lärare ser mer än man tror, och mer än de ger sken av. Min sambo är lärare och han håller koll liksom och jag tror många gör det, men orkar inte bry sig för att det är för mycket arbete.

  Men det läraren struntar i kan gå så långt att en person faktiskt väljer att ta sitt liv.
  Tack, Louise!

Kommentera

Your email address will not be published.