Jan 152015
 

med sjukt barn idag. Izabella har varit hostig i några dagar nu och i morse hade hon ganska hög feber och hostade något så förskräckligt så hon fick stanna hemma. Kruxet är att vi skulle öva idag på vår examination till imorgon, jag skulle spela pedagog men få spela barn istället så det är ju helt ok att det löste sig. Jag får i bästa fall ta med henne imorgon så får hon vara där några timmar med mig men jag ska se om jag kan fixa barnvakt, för 4 timmar att lyssna på fyra olika grupper blir nog för mycket för henne.
Får luska på det senare. Skulle vara bra om jag fått barnvakt för jag måste spela in det där muntliga imorgon efter examinationen, Ska bara knåpa ihop det.
Det är så typiskt att hon ska bli dålig en dag innan vår examination men vad ska man göra man kan inte förutse när barn ska bli dåliga.
sjukling
Så här såg Izabella ut i morse. Hon har fortfarande feber. Ahh önskar att examinationen var nästa fredag och inte imorgon.

Jag sitter även och funderar på om man ska byta till en bloggportal istället för att vara här där man i princip får fixa allt själv.
Det står mellan Allt för föräldrar, Vi med barn, Bloggplatsen eller Blogg.se.
Jag har ingen aning om vilken man ska välja.
Råd någon?

Ne nu får jag väl göra lite nytta här.

På återseende. Ci vediamo ciao /Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.