Jan 062015
 

.Imorgon börjar skola och dagis igen och jag ska jobba några timmar. Vad tänkte jag på seriöst när jag satte mig tillgänglig för vikariat då vi har tenta på torsdag. Ja det får väl gå tycker jag.
Igår började jag att gå igenom kläder som är för små för Izabella och packat upp en massa kläder som hon fått så nu är hon utrustad till sommaren i alla fall.

De sov ju över hos mormor och morfar till igår och mitt i natten vaknade Izabella och grät efter mig, hon satt en stund och tyckte synd om sig själv innan hon somnade om. De fick även sina julklappar igår innan de kom hem, vi fick med paket fem badhanddukar, stora som jag aldrig har hittat någonstans, nu slipper vi köpa nya på många år för nu är lådorna proppfulla med handdukar.
Idag har barnen bakat chokladbollar från en bok som Xander fick i julklapp.
bakar
De ser helt konstiga ut när jag tog bilden, typ bara Max som ser normal ut.
recept
Boken som Xander fick i julklapp.

Det är tur att skolan och dagis börjar imorgon igen, barnen  har varit lediga hela julen och idag trodde jag att de skulle strypa varandra så som de har tjafsat och haft sig. Vi var ju utomlands också och jag ska se om jag hinner knåpa ner ett inlägg om det på torsdag när tentan är över.
Får ta med mig böcker och sånt imorgon och försöka kolla över lite när jag har rast.
Jag ska även försöka skriva inlägg oftare, men just nu är det mycket som händer med skola, redan nästa fredag ska vi redovisa samt att jag ska skriva ett manus om hur jag har upplevt mattekursen och ta med teorier, vet faktiskt inte varför barn i förskolan ska överhuvudtaget lära sig matte, naturkunskap och teknik…detta lär de sig i skolan. När jag var liten var det lek och så på dagisen, och då hette det dagis.

Nåja, nu har jag inte mer och förmedla idag.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.