Dec 312014
 

Detta året kommer jag inte alls att skiva en årskrönika, detta året var bara en hel del sorg med många tårar efter mitt tuffa beslut, men jag fick även en glad nyhet att jag ska bli moster och att barnen ska få två kusiner nu i februari.
Visst har jag gråtit mycket efter min abort och det blir känsligare för varje dag.
Jag vet att hon vakar över mig, jag vet att hon har förlåtit mig och jag kan gå vidare och ge min systerdotter all den kärlek jag skulle gett mitt fjärde barn.

Detta året har jag även upplevt en polsk julafton hur man firar en riktigt polsk jul och det var en intressant upplevelse. Mer om det kommer i ett annat inlägg.
Nyår firades här hemma med en massa popcorn, smält choklad, marshmallows och banan som doppades. Med detta såg vi en film Harry Potter och halvblodsprinsen….ser fram emot de två sista.
Efter fick vi se en show som Max och Xander hade gjort.
DSCN2831
Max, Xander och Izabella avslutar sin show med MFF hymnen ”Å vi älskar Malmö FF” i sin show som de satte upp.

Nu börjar de smälla satan där ute och det gamla året med jobbiga minnen och beslut är snart förbi och ett nytt år med nya möjligheter och allt sånt är på väg in.
Jag önskar er alla mina läsare ett Grått slut 2014 och ett Gott nytt år 2015.
Det är vårt år.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.