Dec 032014
 

egentligen vad jag ska skriva. Vad jag än skriver om så blir det väldigt tråkigt.
Men här är lite mer om vad som händer i mitt liv och i vårt område där vi bor.
Vi bor i ett område där det händer mycket allt för mycket….förra veckan skottlossning med tillhörande polisbesök mitt i natten, inatt var det en anlagd brand i en lägenhet vid gården bredvid oss och det var en familj på andra våningen som fick hjälp av brandkåren ut. Vad lägenheten under befaras så var den helt utbränd.
Jag börjar bli jävligt skraj över att bo i detta område om det ska hända en massa saker hela tiden. Vi har gängkrig mitt ibland oss och här ska mina barn växa upp i helvete heller.

Folk säger till mig, shit ni borde vara skitskraja att bo där…är det inte dags att söka ny lägenhet? Eh, jo men det är inte ås jäkla lätt att få en lägenhet hips som haps.
Just nu har vi det väldigt lyxigt om man ska bortse från området. Vi har det mesta typ köpcentrum från oss och inte så långt från oss till Danmark eller långt till farmor om det behövs.
Hade vi flyttat till te.x Höllviken, Vellinge eller Svedala hade sambon för det första fått byta jobb…visst det har han ändå planer på att göra och han skulle behöva körkort vilket snart är på G, jag också men det kommer väl så småningom.
Jag fixar det med buss om vi flyttat till Vellinge kommun eller tåg om vi flyttat till Svedala.
Än så länge så söker vi som tokar nytt boende där det inte är lika mycket skit.
Vi vill här ifrån och då är inte bekvämligheter ett val utan det är säkerheten som går först.

Jag kommer aldrig att bli en toppbloggare, jag skriver inte denna bloggen för att få en massa läsare utan för min egen skull och vill folk följa mig så är jag väldigt glad för detta.
Men jag skriver när jag har tid för det händer mycket i skolan just nu med denna matematikkursen vi håller på med.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag får lite sömn, jag bloggar mer imorgon med bilder.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.