Dec 02

Somnar sittandes….

Ja nästan på faktiskt. I morse var jag i skolan redan klockan åtta för våra lärare har fått för sig att vi ska varje vecka göra en utmaning. Eftersom vi har utedag eller rättare sagt utelektion imorgon så har vi inte tid, på torsdag ska jag vara hemma för dagis är stängt.Då ska jag passa på att städa och dona här hemma, även om det inte ser så jättestökigt ut utan det är bara saker som ligger på fel plats. Ja vi får se vad som händer.

Ikväll kommer jag inte bli långvarig här…..jag höll på att somna på lektionen idag och sen när jag kom hem fick jag sådan blixtrande huvudvärk så jag trodde jag skulle bli galen.
Gick dock lite över när jag skulle hämta barnen. Jag måste  börja skärpa mig när jag ska sova…gå och lägga mig i rimlig tid och försöka blogga på dagen innan det blir för sent för så här på kvällskvisten är det bara segt att blogga,

Nu ska jag avsluta här och faktiskt göra mig så smått redo för sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao. / Louise

Kommentera

Your email address will not be published.