Nov 272014
 

Ja som jag skrev i förmiddags så hände det en massa saker här igår kväll och inatt. Jag ska börja samla ihop tankar om vad som egentligen hände för jag är fortfarande förvirrad. Ett inlägg om detta kommer.

I söndags kom vår andra fågel, jag var i affären och tittade på henne i lördags. Det var meningen att hon skulle komma på lördagen men det hanns inte med.
DSCN9877
Foto i buren i affären.

Jag åkte alltså tillbaka på söndagen, ett snabbt besök på IKEA att köpa ett påslakan som passar mitt nyinköpta täcke som jag köpte på lördagen och sen stegade jag mot Arken zoo där fågeln fanns.
Efter lite jakt i buren kom hon ut i rummet och djurhandlaren(kan man säga så?) fick fånga henne med håven, När han skulle göra kontroll på henne bet hon honom för hon var lack. Fick min lilla hona och tog bussen hem.
DSCN9881
Här har hon tröttnat på att sitta i transportboxen. Man ser ögat när hon kikar ut och undrar vad som händer.

När jag kom hem idag satt de på samma gunga och det tog ett par dagar innan de började komma överens men idag fick Casper tvätta henne,försökte mata henne och var allmänt uppvaktande. Så gnabbet verkar ha gått över och de kommer överens.
CAM00671
Dålig mobilbild, men här sitter Dora och Casper tillsammans på matskålen.(De bildar ett hjärta tillsammans)
Jag är glad att jag har dessa två krabater.

Men nu gott folk….dags för sängen, Upp tidigt imorgon ska redovisa halv nio.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.