Okt 302014
 

Jag skriver inte mycket om känslor i min blogg, jag känner att jag vill ha dem för mig själv. Men ibland måste man väl förmodligen skriva om dem.
I tisdags skulle jag varit i vecka 30 med fjärde barnet och när jag såg min kusins sambos mage tänkte jag att det hade kunnat varit jag likaså när jag ser min systers mage, vi skulle haft nästan samtidigt bara exakt en månad som skulle skilja på våra barn. vår dotter(för jag vet att bebisen som är en ängel nu var en flicka) skulle ha två jämngamla kusiner, flickor båda två. Tårarna bränner fortfarande bakom mina ögonlock när jag ser gravida kvinnor eller en liten bebis. Det gör ont  men jag är så glad för min kusin och hans sambo, jag är glad för min syster och hennes sambo och jag vet att en dag kommer jag att träffa vår bebis igen. Hon hälsar på mig och det vet jag för jag känner av henne här. Hon har förlåtit mig men det känns fortfarande jobbigt och det kommer det förmodligen göra ett par månader till.

tankar

Jag bryter ihop en hel del ibland när jag är ensam för det smärtar fortfarande att inte få snusa på sin nyfödda lilla bebis.
Bara för att vi inte kunde behålla vår lilla så betyder det inte att vi inte älskade henne för det gjorde jag från första stunden.
Jag önskar att vi hade behållit henne. Just nu gör det bara ont, men jag antar att det är även för att katterna flyttar idag, de som vi har haft sedan de var 12 veckor gamla, idag är de sex år gamla. Det är tårar för sig. Kommer bli så himla tomt här utan dem men ändå väldigt skönt.
Det är ganska känslosamt idag.
Ser dock fram emot att snusa bebis när min syster fått sin tös. Jag kommer och är redan en stolt moster.

saknade
Tack för att vi fick lära känna er. Ni kommer vara saknade.

Bjuder er på en bild på min fina dotter.
maxomorra
Tunikan med äpplen kommer från Maxomorra. Ett inlägg om det eventet kommer senare när jag har tid.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.