Okt 12

Nytt hem

Vi ska adoptera bort våra katter.
Det är en kompis till min kusin som ska ta hand om dem.
Varför vi ska ge bort dem är för att de inte trivs här. Han bor på en gård längre upp i Skåne så förhoppningsvis kommer min kusin och hämtar de i veckan. Det känns i mitt hjärta att behöva lämna bort dem,men de kommer att få det bra där tror jag. De kan vara ute och inne om de känner för det.
Visst kommer vi sakna dem,men det är bäst för alla. Att komma hem till en tom lägenhet kommer kännas jobbigt i början

image

Våra vackra katter,hellre att de får bo någonstans där de kan gå in och ut på landet än att behöva avliva dem.

Nu har jag suttit snart i ytterligare två timmar i sovrummet för att natta Izabella. Detta är så tröttsamt och jag måste fortfarande duscha och fixa veckoplaneringen.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Kommentera

Your email address will not be published.