Sep 202014
 

orkat att blogga på senaste tiden, jag börjar känna att det inte längre är speciellt roligt och jag inte får ut något speciellt utav det överhuvudtaget. Jag avundas de som har flera hundra läsare om dagen….att de har folk som känner igen dem. Men för vem bloggar jag egentligen? för min egen skull eller för de som läser…jag antar att det är för båda.
Jag har inte så många följare för jag har inte speciellt mycket att skriva om än vad vi ätit för mat eller vad jag har gjort under dagen eller vad som komma skall. Vem vill läsa om något sådant?
Jag älskade att blogga förr, men sen så hände det en del saker i mitt liv och vips så var bloggarglöden borta och jag kan inte hitta den.
Känns faktiskt som jag tappade livsgnistan efter min abort även om det var ment to be att inte ha ett barn till just nu så känns det fortfarande tungt och att se bebisar och gravida är fortfarande som en käftsmäll. Får ibland bita mig i läppen för att inte börja storgråta mitt i allt. Men jag har fått bevisat att liten är med mig hela tiden…jag ska visa er imorgon vad jag menar samt berätta.
angels

Tycker att mina inlägg blir mer och mer tråkiga för det händer inget spännande i mitt liv, eller ja jo jag ska på bloggevent på onsdag för Maxomorra ska öppna här i Malmö, sen den 4 oktober är det en återträff med klassen som jag började i skolan med. Ser fram emot båda. Bilder kommer förhoppningsvis från båda eventen.
Det händer bara en massa vardagliga saker här och de är långt ifrån jätteintressanta som många andra bloggerskor/bloggare. Jag har inget unikt att skriva om direkt…
Jag avslutar här för ikvällvakthund
Vissa har vakthundar, andra har vaktkatter som vaktar dörren.

På återseende ci vediamo ciao/Louise

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.