Aug 312014
 

Läste imorse att det var klass 2 varning i hela Skåne att man skulle stanna inne då det idag skulle komma mellan 30-50 mm regn.
Ähh tänkte jag hur mycket vatten kan det vara, vi måste ha frukost så ner med Izabella i vagnen (hennes stövlar  är på dagis men det skulle kvitta ändå) och så gick vi ut. Men det fick jag bittert ångra det var säkert 10-15 cm med vatten på gården, hela parkeringen låg under vatten, hela vägen utanför och från en trappa där en gård ligger ovanför var det ett vattenfall så mycket som det regnade.
Jag hade vatten upp till mina anklar och jag svär till förbannelse att jag slängde mina gummistövlar. Dags att köpa nya kanske…även till Izabella. Ångrar att jag inte tänkte på att ta kameran med ut när jag skulle handla….får gå ut sen när sambon kommer hem och ta lite fler foton. Har läst att det ska komma mycket mer regn. Vi skulle börjat bry oss om klimatet för flera år sedan då hade kanske inte vi fått sånt här extremväder som vi har nu. I skrivande stund så tittade även solen fram, men jag tror inte den blir så långvarig.

Bilderna är tagna från vårt vardagsrumsfönster på vår gård och i detta gick jag och Izabella i(som satt i vagn) när det regnade för fullt, men det var en upplevelse haha.

Men nu mulnar det igen så mycket för den solen….dags å ta hand om tvätt och städ, sen gå igenom analysen så den är klar för att lämna in den imorgon.

På återseende senare. Har en del att berätta om vad som hänt här i vårt trygga område.

Ci vediamo ciao/Louise
DSCN9213 DSCN9214 DSCN9215 DSCN9216 översvämmning

  2 Responses to “Vädrets makter”

  1. Ja det är verkligen sjukt! Men låter kanon att det ska bli bättre väder! 🙂 Åker ju till Stockholm och jobbar på onsdag. 🙂 Ha en bra dag! Kram

  2. Jisses va mycket vatten!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.