Aug 252014
 

Var ett tag sedan jag bloggade märker jag. Händer just nu så himla mycket i vårt liv här men det kommer jag inte att gå in på just nu. Barnen har gått i skolan i en vecka redan och hösten gjorde sig verkligen påmind samma dag som de började i skolan förra måndagen.
Skolstarten gick bra för mina pojkar och Xander har flyttat upp en våning där han går i trean just nu. Max går tredje året på den våningen, han började i femman. Hjälp vad hände liksom.

Förra veckan var det Malmöfestivalen och vi var dit i torsdags och tittade runt, det blev den obligatoriska maten….jag åt grekiskt grillspett med bröd, tzatziki och grönsaker. Var nere med min lillasyster och barnen, det blev radiobilar för Max och Xander,även Izabella åkte med sin pappa men jag fick typ ta henne efter en stund för hon blev rädd.
Det blev lite spel där också…min syster är duktig på sånt här med automater där man ska gripa tag i saker, gosedjur och så….det blev en Dora upptäckaren till Izabella och jag tog en smurf. Jag gillar smurfarna och har gjort sedan barnsben, väldigt unga sådana.DSCN9207DSCN9208
Max och Xander vann vars en boll :-).

Denna kvällen kom vi hem lite innan nio.
Snacka om att man var trött dagen efter när det var dags att gå upp och jobba igen.
Började visserligen halv nio men jag är extremt morgontrött.
I helgen hände det inte så värst mycket, var lite tvätt och en garderob som skulle bli städade och i lördags fick Max vara med om en stor sak…..han gick på sin första fotbollsmatch med mina föräldrar…..och Malmö FF vann med 3-0 mot Norrköping.
DSCN9200
Min son Malmö FF´s bästa supporter .

Idag har jag jobbat igen och tiden idag gick väldigt fort faktiskt….men vissa dagar är sådana.
Jobbar 2 dagar till denna veckan och på fredag ska jag tenta, hoppas bara man snart får sin tid från lärarna.
Nästa onsdag börjar jag i skolan, jag ser fram emot det men allt som händer här kan det bli ganska tufft.
Nu i veckan jag jag även boka tid till prova på ridning, sambon vill prova rida och det var flera år sedan jag satt på en häst och barnen vill också testa på det. Tyvärr så är Izabella fortfarande någon månad för liten så det får vänta ett tag.
DSCN9206
Och visst har jag sagt det förr att vår katt är knäpp, är det inte broccoli så är det sommargrönsaker som han äter på.
Hur många katter är så nyttiga som äter grönsaker….men å andra sidan Lill-Pip äter potatis och pommes så….och vår tredje katt åt cheese balls.

Men nu gott folk ska jag kolla vidare här och sen blir det sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.