Aug 132014
 

Välkommen tillbaka förkylning, jag orkar verkligen inte med jobbiga förkylningar men vad ska man göra åt det…så är det att jobba på dagis…speciellt när man hoppar runt på massa förskolor.

Jag började i måndags på en förskola som ligger en kvart från oss, faktiskt en bit från vårt gamla hus där vi bodde innan vi flyttade hit.
Igår ville en annan förskola ha mig för de behövde hjälp men jag sa no way liksom så jag fortsatte där och idag ringde vikariebanken och de behövde mig verkligen på den förskolan så jag tackade för mig och började att traska mig ner till den andra förskolan. Det blev en skön motionsrunda på 30 minuter, 2 km ca så det var en bra bit.
Jag hamnade i alla fall på en jättemysig förskola och fick lunch och därefter blev det kökstjänst…what….jag är barnskötare inte någon kökspersonal.
Men det var inte så farligt då de tydligen hjälps åt där. Var där till fyra och jag ska vara där imorgon och på fredag också. Jag hade ,kunnat tänka mig att vara anställd där, lagom med barn och ja en förskola i mitt stuk :-).
hår
Izabellas hår…shit ungen har snart längre hår än oss alla här. Klippas behövs det ju göras en bit i alla fall. Sätter upp det varje kväll i flätor för att det inte ska burra ihop sig.

Men nu gott folk ska jag gå och lägga mig så jag vaknar utvilad imorgon.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

  2 Responses to “Atchooo”

  1. sv: Härligt att du trivs! Hoppas också du får en bra dag idag!
    Kram

  2. Ja ha ha jag menar ju inte att de ska gå i vinteroverall typ nu. Men att man redan tänker på inköpen. 🙂
    Hoppas du också får en bra dag! KRAM

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.