Aug 102014
 

Så var det söndag igen och jag är hes….en förkylning från förra förskolan satte sig på mina stämband och imorgon ska jag vara på en ny förskola och jag ska presentera mig för nya föräldrar…som en kraxande kråka…detta kommer ju bli så himla spännande. I värsta fall får jag väl be personalen presentera mig hur farligt kan det vara liksom. Ska cykla dit och det kommer bli första gången på länge som jag cyklar med Izabella i cykelstolen, men å andra sidan jag cyklade med min lillasyster på en skranglig farmorscykel när hon var liten från dagis och det gick bra. Dagis ligger ju inte så långt från oss heller så det ska nog gå bra. Några långa sträckor cyklar jag inte med henne, bara korta.

 

Jag har upplevt extremt mycket nu under denna veckan som har gått som jag verkligen vill dela med mig till er.
Personligen tycker jag att jag börjat utvecklas som person och varit med om något väldigt fantastisk som gjorde mitt hjärta varmt. Mer om det kommer jag skriva om så fort jag hinner…jag hoppas imorgon. Känner mig så stressad och spänd över att komma till en ny förskola. Den ligger inte så långt från barnens skola som jag förmodligen nämnt i ett annat inlägg.

Men det jag tycker är charmigt med att jobba inom förskolan är alla dessa förkylningarna, man hinner inte vara på en förskola i i många dagar innan man får en förkylning.
Man blir aldrig immun men när man jobbat lite längre så slipper man i alla fall det mesta.
leken
Och att se barnen utvecklas och ha sina funderingar är ju så spännande….men jag tycker bättre om att jobba med barn mellan 1-3 år och följa dem i deras utveckling….men att jobba på avdelning med 1-5 år är också väldigt spännande.

 

Nåja nu ska jag gå och lägga mig.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.