Aug 052014
 

Kraften finns inte faktiskt denna kvällen med att blogga….jag hoppas att jag får mer kraft imorgon att skriva lite om Max födelsedag som jag inte ens har gjort.
Idag fick jag vara på en annan avdelning, då vi enbart hade sju barn igår där jag var på avdelningen så de behövde hjälp på en annan avdelning istället….de är kul dock att lära känna de andra barnen och de andra i personalen…känns dock lite tråkigt att jag bara ska bara där denna veckan. Frågade även om hur många nationaliteter de har på den avdelningen och de har 7 snart 8 nationaliteter. Lite extra var det för mig då de har ett litet italienskt barn, jag kan ju en hel del italienska så…
Nästa vecka ska jag vara på en annan förskola som ligger precis vid Max och Xanders skola nästan så det är ju nära och bra. Kan cykla dit då.
Fasiken vilket tråkigt inlägg.

Igår fick jag en inbjudan från några i min gamla klass, klassen som jag gick med från förskolan till tredje klass på lågstadiet, Jag gick om trean mer om det någon annan gång, det var efter jag gick om trean som mobbingen började…tyvärr.
Hade jag fått skulle jag fortsatt tillsammans med dem första.
Nu vill de i alla fall ha med mig i en återträff och jag har inte haft kontakt med någon av dem sedan vi gick på högstadiet någon gång på 90 talet.
Så det ser jag fram emot att träffa mina förskole/klasskompisar igen.
Önskar att jag hade kontakt med hela klassen då denna tjejen satte in ett foto på hela klass 1A i mitten av 80 talet men i och med att jag inte har det kan jag inte göra det…men jag kommer fråga på återträffen och dessutom blir det förhoppningsvis en massa bilder från den kvällen…får ladda kameran hehe.
DSCN9122
Det är inte ofta jag gör det men jag bjuder en bild på mig själv som är tagen i lördags och vi var ute och promenerade.

Men nu gott folk ska jag strax gå och lägga mig.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.